Crida per participar en un estudi del Parc Taulí

Fem una crida per participar en un estudi sobre l’efecte de l’estimulació de la sensibilitat propioceptiva profunda sobre els trastorns de la son, el comportament i la connectivitat cerebral en pacients amb la síndrome Prader-Willi.

L’objectiu és estudiar si l’ús d’unes mantes especials (que pesen) mentre dormen, millora la qualitat del son, els moviments durant la nit, el comportament durant el dia i la gana.

Hi poden participar persones amb la Síndrome Prader-Willi de 16 a 60 anys.

La investigadora principal és la Dra. Assumpta Caixàs, junt amb els investigadors col·laboradors: Susanna Esteba-Castillo, Rocío Pareja, Olga Giménez, Laura Vigil, L. Casamitjana, Aida Palacín, Ramon Coronas, Jesús Cobo, Karen Weinsten i l’equip del Dr. Pujol de l’Hospital del Mar (Laura Blanco-Hinojo, Gerard Martínez-Vilavella, Joan Deus).

En què consisteix?

  • Un dimarts al matí 8:00h: en dejú per analítica, pesar, portar esmorzar, i després contestar preguntes tant el/la pacient com el/la cuidador/a. Valoració psiquiàtrica. Emportar-se un aparell de canell per dormir una nit per comprovar que les apnees estan controlades i contestar preguntes de son (total 2 hores).
  • L’endemà, dimecres, al matí: tornar l’aparell de dormir i contestar preguntes de la psicòloga i donar-vos la manta i un actígraf (rellotge) (total 1,5h).
  • Al cap de dues setmanes, un dimecres al matí: en dejú, pesar-se, portar l’esmorzar, i després contestar preguntes, tornar la manta i el rellotge (1h en total).
  • Al cap d’un mes, un dimarts o un dimecres al matí: en dejú, pesar-se, portar l’esmorzar. Després contestar preguntes, recollir una altra manta i el rellotge (1h en total).
  • Al cap de dues setmanes, un dimarts o un dimecres al matí: en dejú, pesar-se, portar l’esmorzar, i després contestar preguntes, tornar l’altra manta i el rellotge (1h en total).
  • Al cap d’un mes, anar a l’hospital del Mar a fer-se una ressonància amb la manta i sense la manta un únic dia a la tarda (1h).

Inscriu-te a acaixas@tauli.cat.

La teva participació és clau, junts avancem en la recerca!

Consulteu aquesta entrada en: Español