Taller de zooteràpia / Taller de teràpia musical “Vivim la música” / tardor 2016

Aquest curs volem fer-vos una proposta optimitzada: la realització del taller de zooteràpia i del taller de teràpia musical el mateix dia, alternant els grups de tal manera que mentre uns nens/nois fan un taller, els altres fan l’altre, i a l’inrevés. Així aprofitem una mica més el temps beneficiant als nens dels dos tallers durant la mateixa tarda.

  • CALENDARI: 

    Les sessions es realitzen sempre en dissabte a la tarda, a partir de les 16,00 h. Quan estiguin tancades les inscripcions i configurem els grups us informarem de l’hora exacta del grup del vostre fill o filla.

Es duran a terme els dies: 22 octubre, 5 novembre, 26 novembre i 10 desembre. Properament us informarem de les sessions de 2017.

Inscripcions fins el dia 17 d’octubre de 2016!

  • LLOC:

    Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30, Barcelona). S’aparca fàcilment al carrer. Com arribar-hihttp://tjussana.cat/mapa.php

A continuació descrivim els tallers. Cal fer les dues inscripcions si voleu que el vostre fill o filla assisteixi als dos tallers. També hi ha l’opció de fer-ne solament un dels dos.

1. TALLER DE ZOOTERÀPIA O TERÀPIA ASSISTIDA AMB ANIMALS

IMG-20160416-WA0011

Aquesta activitat es realitza per una zooterapeuta especialitzada en discapacitat intel·lectual i coneixedora del Prader-Willi. Totes les sessions són dirigides per un professional amb 2 assistents, com a mínim.

Animals terapèutics : una gosseta petita (Cavalier King Charles), un gos mitjà (pastor australià), un conillet nan, etc.

En col·laboració amb l’Associació Catalana de Zooteràpia

GRUPS TANCATS –  PLACES EXHAURIDES!!!

2. TALLER DE TERÀPIA MUSICAL “VIVIM LA MÚSICA”

IMG_1265

Aquesta activitat es realitza per una pianista, cantant i pedagoga musical, acompanyada d’una pedagoga especialitzada, totes dues coneixedores de Prader-Willi.

GRUPS TANCATS –  PLACES EXHAURIDES!!!

 

Consulteu aquesta entrada en: Español